phone: +385 95 396 1006 • email: info@samac.eu

  • Hrvatski
  • English

Pridružite se našem timu

Izgradite svoju budućnost s preciznošću

U Samac d.o.o., mi smo više od samo tvrtke za metalnu obradu; mi smo zajednica inovatora i vještih majstora posvećenih izvrsnosti u svakom projektu koji preuzimamo. Dok nastavljamo širiti poslovanje i prihvaćati nove izazove, tražimo talentirane pojedince koji su strastveni u izradi visokokvalitetnih metalnih rješenja i pomicanju granica tehnologije i kreativnosti.

Zašto raditi s nama?

Pridruživanje Samac d.o.o. znači postati dio dinamičnog tima koji cijeni preciznost, učinkovitost i inovacije. Naši zaposlenici su naš najveći resurs, i predani smo stvaranju podržavajućeg i inspirativnog radnog okruženja gdje se svi potiču na razvoj svojih vještina i napredovanje u karijeri.

Puno prilika

Nudimo niz karijernih mogućnosti u područjima kao što su inženjering, proizvodnja, dizajn i upravljanje projektima. Bilo da ste iskusni profesionalac ili tek počinjete, Samac d.o.o. pruža platformu za rad na složenim projektima i razvoj praktičnog iskustva u najmodernijim proizvodnim procesima.

Predanost profesionalnom razvoju

Vjerujemo u ulaganje u naše ljude. Samac d.o.o. nudi kontinuirane mogućnosti učenja, programe profesionalnog razvoja i priliku za rad s najnaprednijim tehnologijama u industriji metalne obrade. Naša predanost vašem rastu osigurava da naš tim ostane na vrhuncu industrije.

Pridružite nam se

Ako vas pokreću inovacije, izvrsni ste u suradničkom okruženju i tražite karijeru koja može uistinu oblikovati budućnost proizvodnje, voljeli bismo čuti od vas. Istražite naše trenutne natječaje i saznajte kako možete pridonijeti našoj misiji isporuke preciznosti i kvalitete u svakom projektu.

Otkrijte prilike koje vas čekaju u Samac d.o.o. i počnite graditi svoju budućnost danas!

Imate li projekt na umu?

Ne oklijevajte reći