phone: +385 95 396 1006 • email: info@samac.eu

  • Hrvatski
  • English

Proizvodnja

Korištenje napredne proizvodnje za optimalne rezultate

U Samac d.o.o., naše proizvodne mogućnosti usmjerene su na masovnu proizvodnju, koristeći vrhunsku tehnologiju za isporuku velikih količina visokokvalitetnih proizvoda učinkovito. Specijalizirani smo za procese koji osiguravaju preciznost i skalabilnost, posebno fokusirajući se na lasersko rezanje i savijanje metala, što je ključno za različite industrijske primjene.

FRONIUS TIG Welding machine

Naše usluge masovne proizvodnje ističu se naprednim strojevima za Fiber lasersko rezanje, sposobnim za obradu:

  • Nehrđajućeg čelika do 25 mm debljine
  • Čelika do 30 mm debljine
  • Aluminija do 25 mm debljine
  • Bakra do 10 mm debljine
  • Mesinga do 12 mm debljine

Ova tehnologija omogućava nam postizanje preciznih rezova s čistim rubovima i minimalnim otpadom, što je idealno za velike proizvodne projekte. U kombinaciji s našom CNC tehnologijom preša za savijanje, pružamo sveobuhvatna rješenja za savijanje metala koja održavaju točnost na širokom rasponu debljina materijala i složenosti. Ova kombinacija osigurava da možemo zadovoljiti visoke zahtjeve bez kompromisa u kvaliteti i specifikacijama koje zahtijevaju naši klijenti.

Iako je masovna proizvodnja srce naših operacija, također nudimo usluge prilagođene proizvodnje za klijente koji zahtijevaju posebna rješenja. Naša prilagođena proizvodnja koristi iste vrhunske tehnologije kako bi ponudila fleksibilne proizvodne opcije koje mogu prihvatiti jedinstvene dizajne, složene konfiguracije i manje proizvodne serije.

U ovom segmentu, vaš koncept provodimo od dizajna preko razvoja do proizvodnje, osiguravajući da svaki prilagođeni projekt bude vođen s najvećom pažnjom na detalje. Bilo da se radi o prototipu ili specijaliziranom dijelu, naša prilagođena proizvodnja prilagođava naše mogućnosti kako bi ispunila vaše jedinstvene potrebe i specifikacije.

Imate li projekt na umu?

Ne oklijevajte reći