phone: +385 95 396 1006 • email: info@samac.eu

  • Hrvatski
  • English

O nama

Ono što nas izdvaja je naš osobni pristup. Unatoč našem rastu, ostajemo predani njegovanju obiteljske atmosfere u kojoj se svaki član - bilo zaposlenik, klijent ili partner - osjeća cijenjeno i poštovano. Vjerujemo u odvajanje vremena za razumijevanje potreba naših klijenata, nudeći prilagođena rješenja s preciznom pažnjom na detalje.

Pioniri izvrsnosti u metalnoj industriji

Dobrodošli u Samac, gdje se tradicija susreće s inovacijama u dinamičnom svijetu proizvodnje metala. Kao obiteljska tvrtka duboko ukorijenjena u industriji, ponosimo se svojim bogatim naslijeđem i neumornom težnjom za modernizacijom i tehnološkim napretkom.

Generacijama je ime Samac sinonim za izvrsnost, integritet i pouzdanost. Od skromnih početaka, naši su osnivači postavili temelje za tvrtku vođenu strašću za metalnim zanatstvom i predanošću premašivanju očekivanja kupaca.

U Samacu prihvaćamo promjenu kao katalizator za rast i evoluciju. Kroz strateška ulaganja u vrhunsku tehnologiju i kontinuirano poboljšanje procesa, ostajemo na čelu industrije, isporučujući visokokvalitetne proizvode i usluge koji postavljaju nove standarde izvrsnosti.

Naša misija je jednostavna, ali duboka: osnažiti naše kupce inovativnim metalnim rješenjima koja potiču njihov uspjeh. Bilo da se radi o preciznoj obradi, proizvodnji ili specijaliziranim premazima, naš posvećeni tim stručnjaka koristi desetljeća iskustva i stručnosti kako bi ostvario vizije naših klijenata.

 

U središtu naše filozofije su vrijednosti integriteta, odgovornosti i suradnje. Vjerujemo u izgradnju trajnih odnosa temeljenih na povjerenju, transparentnosti i međusobnom poštovanju, kako unutar naše organizacije, tako i s našim cijenjenim partnerima i kupcima.

Dok koračamo prema budućnosti, ostajemo predani očuvanju naslijeđa izvrsnosti koje definira ime Samac. Sa čvrstim fokusom na inovacije, održivost i zadovoljstvo kupaca, spremni smo nastaviti svoju tradiciju vodstva u metalnoj industriji za generacije koje dolaze. Iskusite razliku Samac i pridružite nam se u oblikovanju budućnosti proizvodnje metala.

Imate li projekt na umu?

Ne oklijevajte reći