phone: +385 95 396 1006 • email: info@samac.eu

  • Hrvatski
  • English

Gdje se tradicija susreće s

Dobrodošli na Samac d.o.o.

U Samacu smo više od tvrtke - mi smo obitelj. Osnovani prije nekoliko generacija s skromnim početkom u trgovini, naš put je bio evolucija i predanost izvrsnosti. Ono što je započelo kao mali pothvat procvjetalo je u dinamično poduzeće, ulažući u najnoviju tehnologiju i postajući pouzdano ime u metalnoj industriji.

Masovna proizvodnja

Specijalizirani za CNC lasersko rezanje, poliranje metala i CNC savijanje, koristimo snagu tehnologije kako bismo pomaknuli granice onoga što je moguće u metalnoj industriji. Naši vrhunski pogoni i vješti majstori osiguravaju preciznost i kvalitetu u svakom projektu koji preuzimamo.

1.

Što trebate?

Identificirajte specifikacije i standarde za svoje potrebe masovne proizvodnje, osiguravajući da svaka jedinica zadovoljava vaše točne kriterije

2.

Koliko trebate?

Odredite količinu svoje narudžbe kako biste optimizirali učinkovitost proizvodnje i isplativost, bilo da se radi o stotinama ili tisućama jedinica.

3.

Kada vam to treba?

Odaberite svoj preferirani vremenski okvir za dovršetak proizvodnje, a mi ćemo uskladiti naše procese kako bismo ispunili vaš raspored.

Naši radovi

Prilagođena proizvodnja

U Samacu izvrsnost nije samo cilj - to je način života. Bilo da režemo, poliramo ili savijamo metal, svakom zadatku pristupamo s predanošću i strašću, težimo savršenstvu u svakom komadu koji proizvedemo.

1.

Ideja

Vizualiziranje vaših potreba, pretvaranje koncepta u opipljive planove.

2.

Dizajn

Izrada dizajna koji spaja inovaciju i preciznost za savršenstvo.

3.

Razvoj

Detaljno obrađivanje svakog aspekta, osiguravajući besprijekornu provedbu od nacrta do stvarnosti.

4.

Proizvodnja

Savladavanje umjetnosti stvaranja, gdje vaša vizija oživljava s nenadmašnom kvalitetom.

"Building a legacy, one project at a time"

Samac's roots run deep, tracing back to our founders' dedication to craftsmanship and integrity. From our earliest days, we've upheld these values as the cornerstone of our business, driving us forward through every challenge and triumph.

"Otkrijte našu priču"

Osnovana 1993. godine, tvrtka Samac započela je kao skromno obiteljsko poduzeće ukorijenjeno u duhu trgovine. Od naših skromnih početaka, prigrlili smo obiteljski etos, stvarajući prijateljsku atmosferu koja se proteže i na naš tim i na naše cijenjene klijente.

  • Obiteljska i prijateljska atmosfera: U Samacu vjerujemo u stvaranje okruženja u kojem se svi osjećaju kao dio obitelji. Naš usko povezani tim posvećen je pružanju iznimne usluge s osobnim pristupom.
  • Predanost inovacijama: S mladim i dinamičnim kolektivom zaposlenika, prihvaćamo modernu tehnologiju i tehnike kako bismo uvijek bili korak ispred. Naši vrhunski pogoni uključuju CNC lasersko rezanje metala, CNC savijanje metala i precizne sposobnosti poliranja.
  • Prihvaćanje izazova: Uživamo u izazovima i ne bojimo se pomicanja granica. Od rješavanja nekonvencionalnih projekata do istraživanja neistraženih područja, uvijek smo spremni preuzeti nove prilike i nadmašiti očekivanja.
  • Personalizirana usluga: U Samacu razumijemo da je svaki klijent jedinstven. Zato pristupamo svakom projektu s personaliziranim pristupom, prilagođavajući naša rješenja vašim specifičnim potrebama i preferencijama.
  • Kontinuirano poboljšanje: Posvećeni smo stalnom poboljšanju, prihvaćajući modernizaciju uz poštivanje tradicionalnog zanatstva. Naša predanost inovacijama osigurava da uvijek isporučujemo najkvalitetnije rezultate.
  • Naslijeđe izvrsnosti: S više od dva desetljeća iskustva, tvrtka Samac izgradila je naslijeđe izvrsnosti. Ponosimo se našim naslijeđem i trudimo se održati iste standarde kvalitete i integriteta koji su nas definirali od prvog dana.

U tvrtki Samac naša je misija jednostavna: nadmašiti očekivanja i nadahnuti kroz zanatstvo. Bilo da se radi o izazovnom projektu ili rutinskom zadatku, svakom poslu pristupamo s strašću, predanošću i predanošću izvrsnosti. Pridružite nam se na našem putu inovacija, poboljšanja i nepokolebljive posvećenosti kvaliteti. Iskusite razliku danas.

"Povežite se s nama"

Bilo da vam trebaju precizne metalne usluge ili tražite partnera koji dijeli vašu predanost kvaliteti, pozivamo vas da iskusite razliku Samac. Neka vaša vizija oživi uz našu stručnost i osobni pristup.

Imate li projekt na umu?

Ne oklijevajte reći